REPORT B TÝMU | AFK 5:2 SK MODŘANY B

full-time-becko

 

Poslední zápas, který naše rezervní mužstvo čekal, bylo nedohrané utkání v Modřanech. Věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého. Ale to, co se v Modřanech stalo, nemá logiku. Nikdo z našeho mužstva nechápal, když přijel na hřiště, co se děje. Ochranka při vstupu, asi pět chlapů, kteří z každého z nás viděli nepřítele a byli připraveni na boj, jak kdyby zde hrála Sparta se Slavii. Dále zákaz vstupu na hřiště (asi to měli povoleno od svazu, jinak je čeká další průšvih). Hřiště nepřipravené, podmáčené, asi se kropilo před zápasem, jelikož půlka hřiště byla v pohodě. Po dlouhé domluvě domácích s rozhodčími a delegátem bylo hřiště uznáno schopným a mohlo se hrát. My jsme nastoupili i s posilami z A mužstva, a i domácí toho využili. I když ne v takové míře jako my.

 

Utkání začalo opatrně, ale jen do 6. min, to domácí zaútočili po levé straně a nákop před naši branku nezvládl Slavík zachytit, balon se mu odrazil od rukavic k volnému hráči domácích a bylo to 1:0. My jsme vyrovnali již v 11. min., kdy po levé straně utekl Benda, jeho centr si našel Adamík a hlavou zavěsil. Domácí se rychle dostali do útoku, kde po zaváhání Zemana šel Slavík na zem, zachytil míč, ale domácí hráč přes nej upadl. Rozhodčí to posoudil jako faul a byla z toho penalta. To běžela 15. min a opět domácí vedli, 2:1. Dále hra probíhala od vápna k vápnu, i když my jsme měli mírnou převahu, domácí bojovali. Až přišla 44 min. to po závaru před brankou domácích z malého vápna prostřelil domácího brankáře Kácovský, 2:2 a šlo se do šaten.

 

Do druhé půlky jsme šli s tím, že tento zápas již nesmíme ztratit, a hlavně si dát pozor na nakopávané míče domácích, kteří tímto způsobem hrají již mnoho let. Ze začátku bylo vidět, že naši hráči mají více chuti s tímto zápasem něco udělat a vyhrát ho. Domácím pomalu docházeli síly, a tak přišla 61. min. Adamík dostal na prostředku hřiště balon, otočil se s ním a z třiceti metrů nedal domácímu brankáři šanci, 2:3. Dále již domácí v těchto minutách sotva zachycovali naše útoky. Hlavně Benda šel asi třikrát sám na brankáře, ale vždy minul. To sice domácím dávalo jistou naději, ale k naší brance se sotva dostávali. Na to se nemohl opět koukat Adamík a Bendovi ukázal, jak se zakončuje. 89. minuta, 2:4. Rozhodčí přidal ještě k 90 minutám dalších 6 minut. Toho ještě využil střídající Sigan a zavěsil po páté, 2:5.

 

Co dodat. Vyhráli jsme poslední tři zápasy a dostali se do prostředka tabulky, na jaře pokračujeme! Nicméně pachuť tohoto utkání v nás zůstává. Myslel jsem, že to proběhne v klidu, ale za domácí střídačkou se vytvořila malá skupinka pořadatelů! Kteří dávali najevo, jaký jsme debilové a dovršil to domácí trenér p. Hruška, nepodáním rukou, i když naši hráči na toto byli připraveni. No nic alespoň, že dveře vydržely, jinak vše bylo monitorované z domácí strany. Vysílačky v rukou Security, dále vše filmováno. A pak asi 40 domácích pořadatelů. Naši diváci za plotem jak v době kovidu. Je vidět, že si Modřany umějí udělat pořádek i za cenu vysokých nákladů. Asi na to mají.

 

sestava: Slavík Šimáček(81" Žák), Zeman,Hemzáček, Sedlický- Benda(87" Teplý), Starec, Kácovský, Rozman( 45" Vávra)-, Ryzák (75" Sigan)- Adamík

branky: 11,61,90" Adamík, 44" Kácovský, 90+ 5 " Sigan  

Poděkování Oficiálním partnerům

Dovolte nám poděkovat všem, kteří svými příspěvky finančními či materiálními, pomocí či úsílím, udržují sportovní areál a klub v životaschopném stavu. DĚKUJEME.
Staň se i ty našim partnerem, více informací v sekci Marketing.

Poděkování Hlavním partnerům